Matkasse stockholm - mat hem med Middagsplan 

Frågor om din matkasse?

För oss på Middagsplan är det viktigt att du som kund är nöjd, därför vill vi gärna ha dina synpunkter på maten och tjänsten så att vi kan bli ännu bättre.

Du kan fylla i våran formulär här>>

Maila gärna oss på info@middagsplan.se .

Du kan även nå oss på tfn: 0730 77 03 92

Några av våra kunder tycker till om vår Matkasse

”Vi har för första gången på fem år lagat mat tillsammans, annars är det till 99% sambon som lagar maten. Nu har vi arbetat tillsammans i köket, det har varit bra både för maten och relationen.”
Paret Katebi/Nikkhakian

”Vi slipper storhandla! Köp, laga och njut”
Familjen Diaz
 
”Ett kul sätt att laga mat på! Ett stort plus för de som är stressade i vardagen och inte vet vad man ska laga för mat. Vi var lite osäkra i början om vad vi skulle tycka men är nu glada att vi vågade testa. Nu slipper vi stå i affären och vela på vad vi ska äta till middag. Vi har 5 recept att välja mellan, perfekt !”
Paret Wikström

”Man får ju stå och laga maten, men det är skönt att slippa fundera över VAD man ska laga. Varierad och nyttig mat plus recept levererad hem till dörren.”
Familjen Söderberg/Schmidt

"Fräsch, nyttig, välsmakande och lättlagad mat. Det blir inte så mycket disk. Toppenmat, vi mår bättre med Middagsplan!"
Paret Karlsson

"Lätta, härliga ingredienser men ny inspiration att laga nya rätter. Det gör middagen roligare helt enkelt."
Familjen Pettersson/Hedman

”Middagsplan är bekvämt, enkelt och gott”
Paret Beck

Om oss

”Tänk vad smidigt det skulle vara om någon kunde leverera matkassar till mig och jag endast behövde tillaga maten”,
det var så idén till Middagsplan föddes en kväll när familjen var trött och hungrig.

Jag jobbade heltid och påbörjade samtidigt en utbildning på IHM Business School, min man jobbade mycket och den eviga frågan för oss var, vad ska vi äta till middag ikväll? Som många andra tycker jag att det är riktigt roligt att laga mat, men för att kunna tillaga maten så behöver någon ha tänkt på vad som ska tillagas och sedan förstås handla alla varor. Det är mer än vad många föräldrar hinner med idag.

Jag och min bror är utbildade kockar och vi har växt upp i en familj och miljö där våra föräldrar lagade mycket mat och inspirerade oss till att experimentera i köket. Det har vi varit mycket tacksamma för och vi är båda säkra på att det har bidragit till vår gemensamma passion nämligen nyttig, god och vällagad mat.

Tillsammans med min man och bror bestämde vi oss för att ge alla föräldrar en paus i vardagen och startade Middagsplan.


Välkommen till Middagsplan önskar
Fredrika